Μια παρ' ολίγον καταστροφή

Μια παρ' ολίγον καταστροφή

Pringipos Petrou
Οδός Πρίγκηπος Πέτρου - Κάθοδος

🚗 A near disaster

Ήταν μεσημέρι μεγάλου Σαββάτου το σούπερ μάρκετ είχε πολύ κόσμο, ψώνιζαν τα τελευταία χρειαζούμενα για την Πασχαλινή Αργία. Στο χασάπη δεν υπήρχε μπον φιλέ έτσι πήρα μπριζόλες σπάλας. Το δώρο για το κάλεσμα της Δευτέρας του Πάσχα θα ήταν ένα ουίσκι μαύρη ετικέτα. Ψώνισα τα πράγματα για το σπίτι και το δώρο επίσης. Φθάνοντας στο ταμείο το ποσόν ήταν πολύ μεγάλο (60 €) - ένα έξοδο που είχε υπερβεί τον σχεδιασμό για τα ψώνια της συγκεκριμένης μέρας.

Η ταραχή από το ταμείο, η βιασύνη να γυρίσεις σπίτι, το άγχος των ημερών "περίεργες αυτές οι μέρες" είπε το παιδί που παραδίδει τα χαλάκια της πολυκατοικίας που ρωτώντας με "πως τα περάσατε;" του είπα για το περιστατικό, λειτούργησε εις βάρος των σωστών κινήσεων όταν σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω κάτι - μη βάζοντας μάλλον το χειρόφρενο στο αυτοκίνητο. Αφήνοντας το περίπτερο, έξω από την κάθετη για τον ήλιο, τέντα του, το αυτοκίνητο είχε εξαφανισθεί τα κλειδιά τα κρατούσα στο χέρι. Ήταν κάτι φριχτό, αιτία να ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια καθώς το δίπλωμα μου είχε μόλις λήξει...

Pringipos Petrou
Οδός Πρίγκηπος Πέτρου - Άνοδος

Όντως όπως μου είπε μια κυρία "μήπως είναι αυτό το αυτοκίνητο σας;" δείχνοντας ένα αυτοκίνητο αρκετά πιο κάτω προς την άλλη πλευρά του δρόμου - άνοδος. Είχε σταθεί στο πεζοδρόμιο με χαλασμένη την αριστερή πλευρά του προφυλαχτήρα και ό,τι άλλο παραπέρα μηχανικό αφού είχε περάσει το διάζωμα του δρόμου. Ευτυχώς δεν υπήρχε κίνηση, ήταν Μεγάλο Σάββατο, στο διάζωμα πέρασε ανάμεσα στα κατά σειρά φυτεμένα πεύκα και μια κολόνα της ΔΕΗ, Ήταν σαν θαύμα που δεν είχε συγκρουσθεί είτε με τα παραπάνω είτε με διερχόμενο αυτοκίνητο ή και πεζό ακόμη.

Notes Κόστος ζημιάς στο αυτοκίνητο περί τα 1000 € - αν έχεις μεικτή, το κόστος που αντιστοιχεί στην απαλλαγή εκ του συμβολαίου.

Google maps - Prigipos Petrou


Πρίγκηπος Πέτρου - Σύνορα Γλυφάδας με Βούλα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων