Βόλτα στη Βουλιαγμένη

Βόλτα στη Βουλιαγμένη

Provlita
Όρμος ΒουλιαγμένηςΒουλιαγμένη - Προβλήτα Ομίλου

A Walk in Vouliagmeni

Σε απόσταση αναπνοής από τη Βούλα, η Βουλιαγμένη προσφέρεται για κοντινές βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Οι επιλογές είναι δύο η μία προς την παραλιακή Βουλιαγμένη σκαρφαλωμένη στο χαμηλό λόφο, η άλλη ο ελικωτός δρόμος του Λαιμού με τερματισμό του στο πλάτωμα όπου η θέα του Σαρωνικού είναι μοναδική.

Αν πάρεις το δρόμο του Λαιμού θα συναντήσεις τα πρώτα ξενοδοχεία ως τον πασίγνωστο Αστέρα και απέναντι λίγο πιο πάνω τον Όμιλο Βουλιαγμένης όπου στεγάζεται και το εστιατόριο Όμιλος. Η είσοδος στο εστιατόριο είναι ελεύθερη ενώ στο Εντευκτήριο, στη θάλασσα και στα bars της παραλίας που παραχωρήθηκαν στο "Aria", fine catering, είναι κλειστή, καθώς είναι μόνο για τα μέλη.

Η μαγεία της θάλασσας αρχίζει να σε συνεπαίρνει μόλις αντικρίσεις τη παραλιακή Βουλιαγμένη από τις βεράντες του Ομίλου. Δίπλα στο κύμα απέναντι σου τα εστιατόρια κατά σειρά εκ δεξιών: "Λάμπρος", "Ακτή", "Σαρδελάκι", "Εν Πλω" (cafe-restaurant) κι από κάτω το "Blue Fish". Σαν πέσει η νύχτα τα φώτα τους στραφταλίζουν στα μαύρα ακύμαντα νερά του κόλπου της Βουλιαγμένης και πιο πάνω η πολίχνη, με τα φώτα της να λαμπυρίζουν στο σκούρο με τις ασημένιες ανταύγειες του φεγγαριού στερέωμα.

Μια βόλτα ως εκεί θα σε πείσει για την ορθή απόφαση να περάσεις λίγες ώρες δίπλα στη θάλασσα του μοναδικού, αυτού κομματιού της ακτογραμμής του Σαρωνικού - απ' τις ωραιότερες της Ελλάδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων