Οδός Πανδώρας

Charlie Bar-Restaurant

Charlie - Γλυφάδα

Ένας πολυσύχναστος δρόμος είναι και ένας ενδιαφέρων δρόμος. Εδώ η κίνηση ξεκινάει πλησιάζοντας τη Μεταξά. Κατηφορίζοντας από την οδό Πανδώρας, θα δεις πλησιάζοντας στη διασταύρωση κοντά στο μικρό παρκάκι με τα παγκάκια και το πολυσύχναστο περίπτερο, πλήθος κέντρων και μερικά μαγαζιά, κομμωτήριο, το Μπαζάρ (μικρό σούπερμάκετ), 

(Η στάση με το τραμ είναι "Κολυμβητήριο") κι από 'κει είναι η αφετηρία πλευρά σύνορα Βούλας, για τα μαγαζιά, και τα εστιατόρια: Τσι-τσι με τα κρεατικά, τα ψητά λαχανικά σχάρας και τα ωραία επιδόρπια που σερβίρουν στο τέλος το φαγητού σαν κέρασμα, το Opus από το πρωί bar και καφέ, που μαζεύει πολύ κόσμο, πιο μέσα προς Γλυφάδα, το Μπαρμπουνάκι, το Σαρδελλάκι και συνεχίζονται όσο προχωράς προς τη στάση τραμ "Εσπερίδων". Αν διασχίσεις τη Μεταξά προς τα κάτω, τη λεωφόρο Ποσειδώνος, θα βρεις το ανακαινισμενο Charlie Bar. 

Δυστυχώς για μας ευτυχώς για την επιχείρηση, ο κόσμος που συρρέει είναι πολύς και θα πρέπει να κλείσεις τραπέζι πιο μπροστά. Η μουσική είναι απ' τις καλύτερες, το φαγητό ό,τι πιο γευστικό. Ο χώρος είναι μεγάλος, με πολυτελή διακόσμηση που στοίχησε όπως είπε ο manager - ιδιοκτήτης, αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Καλή διασκέδαση! 😏


Charlies Angels

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων