Κουλουράδες

Στάση Κουλουράδες

Οδός Παπάγου - ΒούλαΕπί τω έργω...

Συνήθως δεν πλησιάζει κάποιος που θέλει να χάσει βάρος τα τυροπιτάδικα - κουλουράδικα και συναφή καταστήματα. Έτσι και μπεις δεν γλυτώνεις με ένα κουλούρι απλώς π.χ θέλεις και το κεϊκάκι και το γλυκάκι κλπ. Για έναν καφέ απλά έχει καλώς για την εφαρμογή του στόχου απώλειας κιλών.

Στους "Κουλουράδες" πάντως, αξίζει ένα κουλούρι καθώς είναι τραγανό, ξεροψημένο, κι αν είναι νωρίς πριν μεσημεριάσει θα πετύχεις και τη νέα φουρνιά ζεστά και ολόφρεσκα. Αν δοκιμάσεις το κεϊκάκι θα παρατηρήσεις ότι είναι χωρίς βούτυρο καθώς δεν το αναγράφεται στα συστατικά. Είναι ένα νόστιμο αφράτα κέικ σε κυπελάκι.

Στη Γλυφάδα υπάρχει το κατάστημα σε κεντρικό δρόμο καθώς και στη Βούλα - αυτή τη φορά κεντρικός μεν δρόμος αλλά μη πολυσύχναστος καθώς βρίσκεται προς την περιοχή της Άνω Βούλας προς Πανόραμα Βούλας. Μπροστά στο ωραίο παρκάκι μια στάση για ένα καφέ και γιατί όχι ένα κουλούρι είναι ό,τι πρέπει για να συνεχίσεις τη μέρα σου.! 

😍 Μόλις θυμήθηκα τη φίλη μου την Ελένη - πάρα πολύ αδύνατη, μαζί με τον σύζυγο της στη Γλυφάδα να πίνουν καφέ με ένα "απλό κουλουράκι" όπως μου είπε όταν τη ρώτησα από που το αγόρασε...

👉 Info Web Β΄εικόνα από Κουλουράδες εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων