ΣΥΝΑΦΗ

  Gütersloh - Βοτανικό Πάρκο
 • "Bubble Tea" Post / (Miele): Εγγονός του ιδρυτή της Miele Carl Miele, από το Gütersloh, ο Rudolf Miele απασχολεί σήμερα στο εργοστάσιο του 5000 εργαζόμενους.

  Με αρχική παράδοση στα πλυντήρια ρούχων όπου απασχολούνται 1000 εργαζόμενοι, η εταιρεία επεκτάθηκε σε όλες τις οικιακές άσπρες λεγόμενες συσκευές και στα έπιπλα κουζίνας, υψηλής στάθμης αισθητικής και τεχνικών προδιαγραφών.

  Miele εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης τεχνολογίας. Έδρα Γερμανία πλησίον κωμόπολης Γκύτερσλοχ όπου και ο ομώνυμος δρυμός.
 • Humus Lebanese Traditional Salad
 • "Souk" Post / (Lebanon) Μια πολύ μικρή χώρα της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου. Γνωστή για τους πανύψηλους αιωνόβιους κέδρους, τα γλυκά και τα φαγητά της.

  Ονομαστά τα γλυκά ταψιού, το χούμους, το belly-dance στα νυχτερινά κέντρα της Βηρυτού.
  Εκτείνεται σε μια μακρόστενη λωρίδα εδάφους περιτριγυρισμένη απ' τη μια με ψηλά βουνά κι απ' την άλλη με τη θάλασσα.

  Ιδιομορφία του εδάφους είναι τα υψηλά όρη που φτάνουν πολύ κοντά με τη θάλασσα όπου φύονται δένδρα - ευδοκιμεί ο Κέδρος καθώς και πλείστοι αρωματικοί θάμνοι.
 • Ο Άγγελος που πέφτει
 • "Zach", "Vasmoulidis" Posts / (Η Τέχνη του Δρόμου)
  • Ο Άγγελος που πέφτει

   «Ο Αγγελος που πέφτει» των Ουκρανών Ιλια και Εμίλια Καμπακόφ.

   Ευμέγεθες αλλά υπαινικτικό, το ορατό στοιχείο του έργου από απόσταση είναι ένας ξύλινος φράχτης.

   Είναι αρκετά ψηλός και δεν επιτρέπει να δει κανείς τι κρύβεται από πίσω, όμως στη μία πλευρά του υπάρχει μια εξέδρα θέασης. Την ανεβαίνει κανείς, περιμένοντας λίγο να εξαπατηθεί, να ανακαλύψει ότι όλη κι όλη η σκέψη είναι ο φράχτης και η απόφαση της θέασης, η πράξη της ανάβασης, η συμμετοχή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για τυρόπιτα

Πλατεία Εσπερίδων

Γευστικές Μπάρες δημητριακών