Πλατεία Εσπερίδων

Glyfada athens Πλατεία Εσπερίδων Μάρτιος 2009 Ένα κεντρικό σημείο της Γλυφάδας. Εστιατόρια, κρεπερί, καφές πιο κάτω η Ζησιμοπούλου με τα καφέ και τον κόσμο που πηγαινοέρχεται, ένα μέρος που βγάζει στο κεντρικό σημείο της Γλυφάδας όπου μπορείς με μια σχετική άνεση να πιεις τον καφέ σου, να κάνεις τα ψώνια σου. Το εστιατόριο Vincenzo με Ιταλική κουζίνα ευρείας γκάμας και φιλική εξυπηρέτηση - κυρίως με πίτσα Α΄ποιότητας.

Παρα-δίπλα το Costa-café με τους ωραιότατους freddo. Στον ξύλινο εξώστη του απολαμβάνεις όλη την κίνηση της Πλατείας Εσπερίδων. Βέβαια δεν είναι Κολωνάκι, δεν είναι Βαλαωρίτου, δεν είναι Μηλιώνη - όπου υπάρχει διάχυτος αέρας της πρωτεύουσας, γνωστοί και άγνωστοι, επώνυμα καταστήματα, με καθιερωμένες φίρμες, αλλά είναι όπωσδήποτε ένα καλό σημείο για να δεις κόσμο, να ψωνίσεις, να περάσεις δυο ώρες ευχάριστα.

Το Costa café βρίσκεται επίσης και στη Ηροδότου, Κολωνάκι - ένα σημείο για να δώσεις ραντεβού με κάποιον φίλο ή γνωστό που μένει στα Βόρεια ας πούμε προάστια. Πιο πάνω η Πατριάρχου Ιωακείμ με τα ιδιαίτερα καταστήματα, τη διασχίζεις για να καταλήξεις στην Πλατεία με το ατελείωτο πήγαιν' -έλα.

Εδώ όμως είναι Γλυφάδα, δεν χρειάζεται ώρες για να μετακινηθείς - αν είσαι κάτοικος σε λίγα λεπτά βρίσκεσαι στο Κέντρο και η Πλατεία Εσπερίδων είναι κέντρο απόκεντρο που προσφέρει όλες τις ευκολίες και την ατμόσφαιρα ενός κεντρικού σημείου της Αθήνας, μαζί με τη χαλαρωτική διάθεση του προαστίου.

Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει στην πλατεία Εσπερίδων: εστιατόρια έχουν μετακινηθεί, νέα έχουν προστεθει. Η κίνηση τώρα είναι στην πιο πάνω οδό Λαοδίκης με καφέ, εστιατόρια - είναι ο δρόμος που βρισκεται το ζαχαροπλαστείο "Ανεμώνη" (Αρτέμιδος & Λαοδίκης). Η πλατεία Εσπερίδων παραμένει σημείο πρώτου ενδιαφέροντος πάντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις