ΠΕΡΙ

24/4/'10 Γλυφάδα μια πόλη που δε μοιάζει με καμμία. Μια πόλη καθόλου πληκτική με πλήθος καταστημάτων, υπηρεσιών, εστιατορίων.
Μια πόλη - ωραιότερη από αισθητικής πλευράς άλλοτε, αλλά που και σήμερα διατηρεί την ομορφιά της, τη φιλικότητα, την εξυπηρέτηση χωρίς ωστόσο να μη μπορεί να πει κανείς πως δεν έχασε τον πάλαι ποτέ ρομαντικό της - μισό ήμερο μισό άγριο χαρακτήρα.

Γλυφάδα επίσης ονομάζεται το σημείο περισυλλογής, ανάκτησης δυνάμεων, εκπόνησης νέων σχεδίων που μπορεί να μην εκτελούνται αλλά που πάντα υπάρχει μια δυνατότητα: ένα φως που φέγγει πάντα - πολλές φορές έστω και αμυδρά, στο τέλειωμα του δρόμου.

22/9/10 Τώρα που η Angelina Jolie ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει την πρώτη της ταινία, ο φίλος της και σκηνοθέτης του «Changeling», Clint Eastwood, της δίνει μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει πίσω από τις κάμερες.
«Η συμβουλή μου είναι κοιμάται περισσότερο από τους ηθοποιούς», δήλωσε ο 80χρονος Eastwood, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Toronto, όπου παραβρέθηκε για την πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Hereafter». «Και να κάνει καλό management - να ξέρει τι θέλει, να ξέρει τις ζητά και να το κυνηγάει». info web

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για τυρόπιτα

Πλατεία Εσπερίδων

Γευστικές Μπάρες δημητριακών