Το πάρτυ ξεκινάει!

Tassos Antoniou
Τον Τάσο Αντωνίου τον γνώρισα από τα ολοζώντανα βίντεο στο σάιτ του. Ειδικά η κατηγορία New-York Bites ήταν ενημερωτική, διασκεδαστική, ολοζώντανη. Εμείς που δεν θα πάμε μάλλον ποτέ στη Νέα Υόρκη, παίρναμε μια γεύση της πόλης με σημεία ενδιαφέροντος με έντονο το ελληνικό στοιχείο - διάχυτο παντού στις συνοικία Μπρονξ, Αστόρια, Σόχο κλπ.

Ο Τάσος Αντωνίου γεννήθηκε στο κοντινό μας Πασσαλιμάνι. Σπούδασε επικοινωνία έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του και στη μαγειρική εργαζόμενος δίπλα στον Jamie Oliver, αλλά και στο διαδίκτυο - με τη δημιουργία δικού του σάιτ μαγειρικής.

Το βιβλίο που έγραψε και κυκλοφορεί στις εκδόσεις Πατάκη, διακρίθηκε κατακτώντας το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία Καλύτερες Εύκολες Συνταγές του Gourmand World Cookbook Awards τα οποία θεωρούνται αντίστοιχα όσκαρς φαγητού.
Στη Νέα Υόρκη, στο Σόχο στο κατάστημα Coco Mat με ελληνικά προϊόντα έγινε η τρίτη παρουσίαση ανά τον κόσμο του βιβλίου του.
Για όσες ενδιαφέρονται για τη μαγειρική (και είναι όλες! κάποιες μόνο έχουν πει δεν ξέρω ούτε αυγό να βράσω!), το βιβλίο του θα τους λύσει τα χέρια: εύκολες, νόστιμες, συνταγές για να τρώμε καλύτερα!
⇒ vid 17 Ιουνίου 2016 Το πάρτυ ξεκινάει!

Lounge - Zurich Airport


Τάσος Αντωνίου Chef - καθ' οδόν για Νέα Υόρκη με τη Swissair
Ιστοσελίδα [Μαμά πεινάω] 🍔 εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις