Θαλασσινές Γεύσεις

Από τους ωραιότερους δρόμους της Γλυφάδας είναι η οδός Μπότσαρη. Φυσικά έχει πάρει την ονομασία του από το ναύαρχο Μάρκο Μπότσαρη αλλά δεν ξέρω πως! Κομψά καταστήματα, εστιατόρια, καφέ ακόμη και studio αισθητικής νυχιών, βρίσκονται εκατέρωθεν του ήσυχου δρομίσκου. Γνωστό αργυροχοείο του Ζαμίτ κι από είδη τραπεζιού πολυτελείας το Christoffe. Υπάρχει και pet-shop με κομψά είδη για τους τετράποδους φίλους μας.

Από τα γνωστότερα εστιατόρια είναι το Sale e Pepe με το θαυμάσιο Rib - eye, πιο κάτω το Saloto, αλλά και από ουζερί δεν υστερεί: Στο τέλος του δρόμου ο "Ελλήσποντος": Στα άσπρα τραπεζάκια σερβίρονται τα παραδοσιακά εδέσματα: φάβα, καλαμαράκια, χόρτα με το απαραίτητο καραφάκι ούζο ή κρασί. Η ησυχία κυριαρχεί στο δρόμο και οι θαμώνες λιγοστοί - έτσι μπορείς άνετα να βγεις με προορισμό αυτό το κεντράκι.
Οι τιμές του εστιατορίου είναι χαμηλές και ο διάκοσμος αποπνεέι μια αίσθηση φρεσκάδας. Το ίδιο και οι ψαρομεζέδες του! Απέναντι βρίσκεται κομψό ζαχαροπλαστείο - στέκι, για έναν άνετο μεσημεριανό καφέ.
Στη φωτο προσέξτε την ισορροπίστρια γάτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για τυρόπιτα

Πλατεία Εσπερίδων

Γευστικές Μπάρες δημητριακών