Εξωτικό & Οικείο

Σ' έναν ήσυχο δρόμο της Γλυφάδας - στην οδό Ελευθερίας, βρίσκεται το ξενοδοχείο Μπραζίλ. Περνώντας μπροστά του δεν σταματάς από τις φωτεινές επιγραφές, τη κίνηση, τις γυαλιστερές βιτρίνες της πρόσοψης. Είναι ένα μικρό σχετικά απλό οίκημα. Όμως διαθέτει στιλ, ιδιαιτερότητα, πολυτέλεια. Στο εστιατόριο του σερβίρεται βραζιλιάνικη αλλά και διεθνής κουζίνα, στην καφετέρια του δροσιστικά κοκτέιλς, καφέδες και χυμοί. Και ω έκπληξη στο πίσω μέρος διαθέτει γαλάζια πισίνα μέσα σε σκιερά, καταπράσινα παρτέρια.

Αυτό που με παρακίνησε να γράψω αυτό το άρθρο κυρίως είναι η βραζιλιάνικη κουζίνα γιατί έχει τύχει να τη δοκιμάσω στο σπίτι μιας φίλης πολυταξιδεμένης λόγω επαγγέλματος - ήταν cruise-director. Όλα τα φαγητά τους είναι απολαυστικά και πολύ πρωτότυπα. Ακολούθως το ήσυχο της τοποθεσίας, η άνεση, η εύκολη προσβασιμότητα. Και τελευταίο αλλά όχι το λιγότερο - η γαλανή πισίνα!

Βέβαια το ξενοδοχείο στη κατηγορία hotel-boutique, είναι ακριβό - το ίδιο θα πρέπει να είναι και το εστιατόριο. Ωστόσο για μια ιδιαίτερη βραδιά αξίζει να δοκιμάσεις ήσυχα τις γεύσεις της μακρινής Βραζιλίας όπου και βέβαια είναι δύσκολο να βρεθείς.
Περισσότερες πληροφορίες για το Brazil

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων