Bubble-Tea

Στην πλατεία Κατράκη απέναντι από τη στάση του τραμ, άνοιξε το πρώτο Bubble Tea Bar στην Ελλάδα! Δροσιστικά ροφήματα με 16 είδη χυμών φρούτων, 6 είδη τσαγιού και 16 μικρά Bubbles φρούτων. Τα τελευταία τραγανά σπάνε στο στόμα απελευθερώνοντας τις δροσιστικές γεύσεις τους. Ένας φρουτοχυμός ιδανικός για τις ζεστές μέρες του Καλοκαιριού. Η συσκευασία είναι χορταστική, τα bubbles άφθονα και το χαρακτηριστικό -ρουφιούνται με χοντρά σε διάφορα χρώματα καλαμάκια.

Συνδυασμοί: Red Ice Tea : Strawberry, Passion Fruit + Mango Bubbles, Blueberry, Strawberry + Passion Fruit Bubbles, Green Ice Tea : Ananas, Kiwi + Strawberry Bubbles, Peach, Lemon + Green Apple Bubbles, Black Ice Tea: Peach, Grape + Strawberry Bubbles, Bluberry, Strawberry + Mango Bubbles.

CueTea
Η πλατεία Κατράκη σημείο υποδοχής των επισκεπτών της Γλυφάδας, αλλά και κεντρικό σημείο συνάντησης, ξεκούρασης, αγορών, απέκτησε ένα νέο "stylish" tea-bar που με τα δροσερά αναψυκτικά του θα ξεδιψάσει και θα ξεκουράσει τον επισκέπτη του —ειδικά τώρα που συνεχίζονται οι ζέστες δημιουργεί μια νότα δροσιάς και απόλαυσης στο γύρω χώρο.

Ιδιοκτήτες ένα νέο ζευγάρι που ήρθε από τη Γερμανία - από την πόλη Gütersloh (όπου και το εργοστάσιο της Miele), να προσφέρει αυτή τη δροσιστική καινοτομία στο χώρο της εστίασης. Η γευσιγνωσία απέκτησε ένα άλλο μικρό δροσερό απόκτημα!

CueTea Πλατεία Κατράκη έναντι στάσης Τραμ - τιμή 2,80 το κύπελλο. Σερβίρονται επίσης καφέδες και τόαστ, hot-dogs, smoothies (γρανίτες φρούτων χωρίς το τσάι).

Σημείωση: Η πλατεία Κατράκη έχει πάρει το όνομα της από τη γνωστή χαράκτρια και γλύπτια Βάσω Κατράκη.
Δεν υπάρχει (έκλεισε)

Δημοφιλείς αναρτήσεις