Νίνα - Το Ελιξήριο

Νίνα Το ελιξήριο Υπάρχει άραγε μαγεία; Αν αφεθείς στο μυστήριο των πραγμάτων μαγεία μπορείς να βρεις οπουδήποτε. Ακόμη και στο πιο ασήμαντο. Η μαγεία της κατάκτησης όμως χρειάζεται πολλές προϋποθέσεις και δεδομένα. Η μαγεία του έρωτα δεν μπορεί να γεννηθεί απ' τη φθορά των πραγμάτων. Όλα πρέπει να είναι καινούργια, να αστραποβολούν στο φως του ονείρου. Μια βραδιά ονείρου κάτω από έναν έναστρο ουρανό, ένα μεσημέρι νωχελικό κάτω απ' τις φωτοσκιάσεις των δένδρων, η μαγεία γεννιέται μ' ένα αόρατο μαγικό ραβδάκι...

Το άρωμα προσφέρει τον εαυτό του στο βωμό των αισθησιακών δονήσεων. Η όσφρηση, είναι μια από τις αισθήσεις που δεν της δίνεται η πρέπουσα σημασία. Όμως στο χορό των αισθήσεων έρχεται θριαμβευτικά να δηλώσει τον εαυτό της. Ένα άρωμα μυστικό που ξυπνά μνήμες απ' το παρελθόν, σε ταξιδεύει στο παρόν σου δίνει ώθηση για νέες εντυπώσεις και κραδασμούς στη καρδιά και στο μυαλό. Αυτό έρχεται να υποδηλώσει το άρωμα Νίνα: Ένας χορός των αισθήσεων, η μαγεία ενός φίλτρου αγάπης που μεθάει με τη μέθεξη του.

Αφήνεσαι στη μαγεία μιας εξωτικής νεράιδας φερμένη στον κόσμο της πεζής καθημερινότητας από μια γλυκιά ξεχασμένη ανάμνηση. Νίνα είναι η μαγεία της στιγμής, κάθε στιγμή μπορεί να γίνει προσιτή αν έχεις παραδοθεί στον κόσμο των ατόφιων αισθήσεων και όχι του διαβολικού νου. Το ελιξήριο της πλέριας αίσθησης θα σε καθοδηγεί τότε σε ακύμαντες θάλασσες, δροσερές συστάδες δένδρων με το ανάλαφρο αεράκι να σε διαπερνά. Νίνα είναι το ελιξήριο της κατάκτησης και της μαγείας —κάτι ξεχασμένο αλλά πάντα διαθέσιμο όσο το αίμα κυλά στις φλέβες ζωντανό και επίμονο.
Nina L' elixir un parfum de Nina Ricci

Δημοφιλείς αναρτήσεις