Σταυρωτά tops στη Α΄γραμμή

Keira Knightley
Top Croisé
Η λαιμόκοψη ενός ρούχου αποτελεί σημείο αναφοράς ως προς την εμφάνιση μας. Σε κάθε μπούστο ταιριάζει περισσότερο κάτι. Λαιμόκοψη "χαμόγελο", γιακάς "ζιβάγκο", κουκούλα στυλ "capuchon", λαιμόκοψη "βε", στρογγυλή, όρθιος γιακάς στυλ "Μάο", όρθιος γιακάς στυλ "κιμονό" - όλα τα παραπάνω είναι σημαντικές λεπτομέρειες για την αμφίεση μας.

Στη ντουλάπα μας πλήθος τα ρούχα με όλους τους τύπους ντεκολτέ. Ο γιακάς του ρούχου - δηλ. το τελείωμα του που αφήνει το πρόσωπο να φανεί σε όλο του το εύρος και τη δυναμική αποτελεί από τα ισχυρότερο σημεία της προσοχής των μετρ της μόδας.

Τάση κυρίαρχη αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το "σταυρωτό" μπούστο. Φαρδιές τιράντες δένουν μροστά σε σχήμα πλαγίου σταυρού αφήνοντας ελεύθερους τους ώμους και το λαιμό - αλλά και μέρος του στομαχιού.

Στο Λονδίνο, στη βραδυά παρουσίαστης της καινούργιας της ταινίας "Dangerous Method", η Κήρα Νάιτλυ (Keira Knightley) εμφανίστηκε με σταυρωτό τοπ  πάνω από φούστα μπεζ στο μήκος του γονάτου. Πράγματι ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση!
πηγή άρθρου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για τυρόπιτα

Πλατεία Εσπερίδων

Γευστικές Μπάρες δημητριακών