Ξεκινώντας τη μέρα

Gobertzhofen - Αιωνόβια δένδρα
Νωρίς, νωρίς, νωρίς... Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ - το να ξυπνάς νωρίς σημαίνει πως πιάνεις τη μέρα απ' την αρχή που είναι όλα καινούργια καθώς γεννιούνται μέσα στο πρωϊνό φως! Λάμπουν στο φως σιγά-σιγά καθώς προβάλλουν στην οθόνη του μυαλού σου. Ένας καφές - γαλλικός για μένα, ανοίγεις τη tv οι δυο τύποι της πρωΪνής γραμμής δε σου χαλάνε το φρέσκο απ' τον ύπνο μυαλό με ένα σωρό ζοφερές μαντείες!

Οι δείχτες του ρολογιού προχωρούν, πάει εννιά... Ώρα να ετοιμαστείς να φύγεις απ' το σπίτι. Ωστόσο σε λίγο θα σκεφτείς πως πρέπει πρώτα να γίνουν κάποιες δουλειές μέσα στο σπίτι.

Να ποτίσεις τις γλάστρες ας πούμε ή σιγύρισμα, σκούπισμα, τακτοποίηση ντουλαπιών, σιδέρωμα. Ακόμη είναι και το μπάνιο, το ντύσιμο και η ώρα περνάει και σε λίγο θα έχει φθάσει μεσημέρι. Μια σκέψη να πας στο τάδε μέρος όπου έχεις κάποια εκκρεμότητα προς διεκπεραίωση, σου έχει μπει στο μυαλό - αμφιβάλλεις αν θα το τελειώσεις και σήμερα - έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και βία!
Κουλ τύποι λες και ετοιμάζεις το πρωϊνό σου - ένα τόαστ είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Λάθος 2ο να μη τρως πρωϊνό γιατί είναι η καύσιμη ύλη του οργανισμού για να πάρει μπροστά! Καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα στη tv, φθάνει η ώρα των ειδήσεων. Μια γρήγορη ματιά στα νεώτερα που ευτυχώς κάτι αισιόδοξο υπάρχει πάντα ν' ακούσεις.

Κοιτάς το ρολόι το μεσημέρι έχει μπει πια και εσύ κλείνεις τη πόρτα για να αντικρύσεις εκ νέου το καινούργιο κόσμο της νέας μέρας! "Η μέρα είναι καινούργια, εσύ είσαι όμως ο παλιός εαυτός. Άφησε τα όλα πίσω" σκέφτεσαι και δρασκελίζεις το κατώφλι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων