25αράκι

Σύντομη Συνάντηση

EncounterΣτιγμιαία Συνάντηση

Στην οδό Αρτέμιδος —ο δρόμος που στη συμβολή του με τη Βουλιαγμένης υπάρχει το μικρό λευκό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, κατεβαίνοντας προς την Εσπερίδων, συναντάς εκ δεξιών το γραφικό ουζερί "25αράκι" το οποίο μεταφέρθηκε από τη Μπότσαρη.

Με τη φιλική εξυπηρέτηση, τα πρωτότυπα πιάτα, το ωραίο κρασί και κυρίως τις φιλικές τιμές! Μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα όλα τα φαγητά που διαθέτει η κουζίνα —εγώ πήρα καλαμαράκια. Στη συνέχεια στο τραπέζι αραδιάστηκαν κολοκυθάκια με ανθό, μακαρόνια με θαλασσινά, σαλάτες. Και για το τέλος ωραίο σουφλέ σοκολάτας (soufflé au chocolat).

Τα τραπεζάκια τώρα το καλοκαίρι τα βρίσκεις αραδιασμένα στο πεζοδρόμιο όπου έχει και τη σχετική "περατζάδα", μπροστά απ' το χαμηλό φράχτη με τα φυτά που αναδύουν τις καλοκαιρινές τους ευωδιές. Θα το δεις αμέσως από την επιγραφή του: 25αράκι, σε ωραία μπλε νέον φώτα, που σε καλούν να κάνεις μια στάση την επόμενη ή ακόμη και τούτη τη φορά! Nα γευτείς ψαρομεζέδες, μακαρονάδες, δροσερές σαλάτες, φρέσκες τηγανιτές πατάτες και όχι μόνο!

Η συζήτηση με τους φίλους θα κυλήσει άνετα σ' ένα φιλικό και ανεπιτήδευτο κλίμα, τα ποτηράκια του κρασιού θα συντροφεύουν τις ανάλαφρες ομιλίες μέσα σε άλλη μια καλοκαιρινή βραδιά. Η απλοχωριά και η γραφικότητα της πλατείας Εσπερίδων με το ωραίο πάρκο και τα μαγαζιά, θα γεμίζει το νου σου με τον ευχάριστο ζωηρό της αχό, καθώς οι ώρες θα κυλούν ευχάριστα στο 25αράκι.

Δεν υπάρχει, έκλεισε κι αυτό! 😐

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων