Στην Αργυρούπολη

Πλαζ Αγίου Κοσμά
Στην Αργυρούπολη βρέθηκα χθες που με τον Καλλικράτη, σήμερα συνενώνεται με το Δήμο Ελληνικού. Ανεβαίνοντας στον κεντρικό δρόμο Ανεξαρτησίας στο τέλος του βρίσκεται η οδός Αργυρουπόλεως. Εκεί ακριβώς στους πρόποδες του Υμηττού, μένουν δυο φίλοι μου η Βούλα και ο Πέτρος. Σήμερα που γιορτάζει η κόρη τους Ελένη, τους εύχομαι νοερά χρόνια πολλά και να τη χαίρονται!
Λοιπόν στην επιστροφή μας μέσω Αττικής οδού, οδηγούσε η Βούλα με άνεση το τζιπ του Πέτρου. Φθάσαμε στον προορισμό μας στη λεωφόρο Καρέα ύψος Αργυρούπολης, σε λιγότερο από μισή ώρα. Μαζί μας ήταν και η Ματίνα που είπε πως αν τα μέτρα είναι απαραίτητα, τι να κάνουμε πρέπει να τα δεχτούμε. Να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση. Η Ματίνα λαμβάνει σύνταξη που υπέστη τις γνωστές περικοπές και μειώσεις.
Για την Αττική οδό ελέχθη "Ευρώπη παιδί μου πια είμαστε!" και είπα πως ο Σημίτης άφησε έργο.

Όπως και να γίνει όποιες καταχρήσεις έγιναν, αν έχει δημιουργηθεί τελικά κάποιο έργο, μένει το έργο μαζί με τις κατηγορίες που τελικά τις υπερφαλαγγίζει. Το ίδιο με τον Περικλή που ενώ δημιούργησε οικονομικές ατασθαλίες στην Αθηναϊκή Δημοκρατία, άφησε πίσω του έναν Παρθενώνα.

Λοιπόν τα έργα μένουν. Αλλά μένει και η καλή καρδιά των φίλων που σε γεμίζουν ευγνωμοσύνη με την ανεπιτήδευτη καλωσύνη τους και πραότητα, αλλά και τα ανιδιοτελή και ευπρόσδεκτα σχόλια-συμβουλές για τον εαυτό σου. Προέλευση Α΄εικόνας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ώρα για τυρόπιτα

Πλατεία Εσπερίδων

Γευστικές Μπάρες δημητριακών