Alt TV

Δεν τολμάς ν' ανοίξεις την πρωϊνή TV και πέφτεις μετά από λίγη ώρα - αν την αφήσεις αναμμένη και μετά τις 10, σε παρουσιάστριες που το παίζουν ωραίες και σέξυ ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από ανεγκέφαλες ευφραδείς φούσκες. Τα ντεκολτέ τα στράπλες, το βάψιμο το ανεξέλεγκτο τι το θέλουν θα γυρίσουν κάποια ταινία και είναι μέσα στο σενάριο μια τέτοια εμφάνιση;

Το μόνο σενάριο που είναι ενεργό σ' αυτές τις μπούρδες που λένε και κάνουν είναι, αυτό της απόλυτης κερδοφορίας των διαφημιστικών εταιρειών που επενδύουν στο κανάλι για νέα κέρδη τα οποία δεν τα επανεπενδύουν - (έτσι βγαίνει από το τραγικό αδιέξοδο το οικονομικό) αλλά τα χρησιμοποιούν για να γεμίσουν την Ελλάδα με μια ακόμη κακόγουστη χλιδάτη βίλα, με ένα ακόμη θηριώδες τζιπ!

Έλεος πια με αυτά τα περίεργα όντα - τον εαυτό τους ας συνεχίσουν να κοροϊδεύουν αλλά όχι πια τον ανύποπτο, ανίδεο, ανενημέρωτο - ως το παρά 5΄τηλεθεατή. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν: Όλη η τελευταία περιπέτεια που τέτοιες και παρεμφερείς νοοτροπίες οδήγησαν τη χώρα στο οικονομικό αδιέξοδο. Οι καναλάρχες αρκετό κακό έκαναν, τώρα ας κάνουν κάποιο καλό και ας βάλουν κι αυτοί το χέρι στην τσέπη. Πρέπει να φορολογηθούν αυτά τα κέρδη που έχουν, είναι απολύτως σωστό γι' αυτούς και όλους τους ομοίους τους και όχι για τον φτωχό, απελπισμένο συνταξιούχο.

Στο μεταξύ η παρουσιάστρια καθήμενη διπλοπόδι συνεχίζει να προτρέπει τους τηλεθεατές να στέλνουν τα "μηνυματάκια" τους και αποκαλύπτει μαζί με τα της εμφανίσεως της και άλλα "βαρυσήμαντα" από την επαχθή πλέον κατηγορία της σοου-μπιζ - έτσι όπως λειτουργεί πια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων